sloths.jpg

photo: slothville.com

1. All sloth species are great swimmers. Their preferred stroke? A sophisticated doggie paddle! / Az összes lajhárfajta kíváló úszó. Kedvenc úszásnemük? Kifinomult kutyaúszás.

 

2. "Two-toed" "Three-toed" is a misnomer.

All sloths have three toes. / Helytelen a "két- és háromujjú" elnevezés. Minden lajhár hátsó mancsán három ujj van.

(It's the number of their fingers that varies.) / (Csak az elülső mancsuk ujjuinak száma változó).

 

3. Sloths have the least muscle mass of any mammal. But they've got abs of steel! / Az emlősök közül a lajhárok rendelkeznek a legkisebb izomtömeggel. De acélerősségű hasizmuk van!

 

4. Sloths put yogis to shame! They are extremely flexible which helps when they stretch for food. / A lajhárok a jógázókat is megszégyenítő testfelépítéssel rendelkeznek. Rendkívüli rugalmasságuk főleg a táplálékmegcserzésben válik előnyükre.

 

5. Sloths love to eat hibiscus flowers and young cinnamon-tree leaves. They are also good at sharing. / A lajhárok imádják a hibiszkusz virágot és a fiatal fahéjfa levelét. Ezeket szívesen meg is osztják egymással

 

6. Two-fingered sloths show affection by kissing (which only makes them more adorable). / A kétujjú lajhárok puszilkodással fejezik ki szeretetüket (ami még imádnivalóbbá teszi őket)

A bejegyzés trackback címe:

https://angora.blog.hu/api/trackback/id/tr3712464705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása